24-uur van de Man 

Vanwege het corona virus annuleren we 8-9 mei
Nieuwe datum (september) volgt asap

In de oerbossen van de Hoge Veluwe slaan we ons kamp op. Een plek in het bos waar onlangs de wolf weer is gespot........... het vuur moet dus aanblijven.

Naast het ontdekken van de ander (en misschien de wolf) is de kans zeer groot dat je in het oerbos ook jezelf tegenkomt.
De trip en ervaring kost E. 55,- p.p.. Hiervoor heb je een overnachting om nooit te vergeten en verder alles wat je nodig hebt om te overleven. 

Aanmelden kan tot 16 juli 2020
TIP Snel aanmelden; 
(Max. 25 personen; vol = vol)

Van vrijdag  18.00 uur tot zaterdag 18.00 uur gaan we als mannen het bos in en komen er als kerels weer uit. (Exacte datum volgt asap.  ivm maatregelen rondom het corona virus stellen we het event uit van mei naar september.) Wanneer je al een kerel bent dan kom je als man het bos uit. Het is om het even. Vanuit het thema 'Man, man, man' willen we met elkaar nadenken en de diepte ingaan wat man zijn nu eigenlijk inhoudt. Wat verwacht onze omgeving van ons; onze partner, onze kinderen, onze vrienden en bovenal wat verwacht God van ons? Kunnen we hier een antwoord op vinden? De eerste vraag is. ' Wat zie je nu wanneer je in de spiegel kijkt? We hebben vaker over dit onderwerp gesproken met elkaar.

In aanloop naar het weekend van 8 - 9 mei komen we 1 keer bijelkaar. Dit is de kick-starter voor het weekend. Na het weekend van 8 - 9 mei komen we nog 4 keer bijelkaar dit zijn de na-branders. Wil dus zeggen dat je een commitment aangaat komend voorjaar; Je gaat serieus aan de slag met het thema. Qua tijd moet je rekening houden met een event van 32 uur.  1 x kick-starter (2 uur) 1 x Bomen in het Bos (24 uur) en 3 x na-branders (6 uur)

DATA    Kickstarter donderdagavond  DATUM - 20.00 uur
           Nabrander donderdag DATA - 20.00 uur

Bomen in het Bos - 24 uur van  de Man-  is een weekend waar 'man-zijn'  centraal staat. Hoe diep zit vuur maken, overleven en jagen in ons? Voelen we ons man? Lukt het allemaal?  De elementen om dit te ontdekken zijn in het oerbos ruimschoots aanwezig. Het gaat er niet om dat we ons moeten bewijzen of we wel vuur kunnen maken. We gaan op zoek naar connectie met elkaar en met God. Rondom de sessies maken we vuur, bakken we eieren met spek, zijn we creatief met bivak en handig met aardappels. Je moet het meemaken.

All the way

De setting is bos, vuur, water, outdoor. De basis elementen. Nix voor mij denk je misschien... nou dat vragen we ons af. Henri en Jan Willem nemen al twee jaar deel aan 'Bomen in het Bos' sessies met kleine groepjes van 4 a 5 personen. Elk jaar onstaan er mooie gespreken en momenten. Tijdens de afgelopen sessies is er zeer veel gelachen, veel ontdekt en gaan alle deelnemers met een voldaan en rijker gevoel weer naar huis. Dichter bij God en zichzelf.

KLIK HIER 

Is deze video herkenbaar voor jou? Herken je de vragen en uitdagingen? Wil je hier met mannen mee aan de slag?
Geef je dan snel op.